Slideshow
Filter
Size
Region
Type

THE DAIWA STORY

The Daiwa Story revolves around the London office refurbishment of the 82,000 sq ft listed headquarters building at 5 King William Street for Japanese investment bank Daiwa Capital Markets. The building’s stunning listed exterior and reception area are to be restored and given a more contemporary feel.

‘Open heart surgery’ was be required in relation to the strip out and replacement of the mechanical and electrical plant whilst the building was still awake. Daiwa’s desire to minimise its carbon footprint during this process has also played a key part in the procurement strategy. Logistical skills and sensitivity were combined to deliver a fascinating office refurbishment project and restore one of London’s gems to its former glory.

 

Location: King William Street, City of London

Space: 82,000 sq ft.  

 

 

MORE INFORMATION